prev
next

Renovia herstelt

U heeft schade aan uw woonhuis? Renovia herstelt!

Laat ùw opstalschade onze zorg zijn

Natuurlijk zit u niet te wachten op schade in of aan uw woning. En u wilt maar één ding en dat is dat deze vervelende gebeurtenis snel en vakkundig wordt aangepakt en opgelost

Renovia, uw partner ook bij schadeherstel aan uw woning

Renovia is bij uitstek ùw partner voor schadeherstel aan uw woning. De vakkundige aanpak van Renovia sluit oneigenlijk gebruik volledig uit, een belangrijke reden waarom veel verzekeraars en assurantietussenpersonen besluiten om hun schademeldingen volledig bij ons uit te besteden.

Ons werkgebied voor schadeherstel omvat Limburg en een deel van Brabant en Gelderland. Onze basis is Echt, in de regio Roermond Sittard. Centraal gelegen en dus snel ter plekke

En daar ligt onze kracht. Gecombineerd met de ultra korte lijnen naar verzekeraars en naar de professionals voor het oplossen van uw schades, zijn we in staat zeer strakke tijdlimieten te hanteren. Zodat u snel van uw schade aan uw woning verlost bent.

Een bijzondere service waarmee Renovia zich krachtig onderscheid, zeker wanneer adequaat handelen van doorslaggevend belang kan zijn.

Wij zijn in staat om diverse soorten schades voor u af te handelen: